Menu

baner master plan rudnika

Hotel "Neda Zamid"

hotel-neda-rudnik-1Hotel "NEDA" na Rudniku nalazi se na 600m nadmorske visine na obroncima planine Rudnik, u srcu Šumadije, na samo stotinak kilometara južno od Beograda. U ljupko i moderno opremljenim sobama i apartmanima udobno može konačiti 160 gostiju. Od svojih sadržaja, hotel "NEDA" gostima može ponuditi Kongresnu salu sa 110 mesta, seminar salu sa 40 mesta i obezbeđenom opremom i tehnikom pogodne za rad u grupama, restoran domaće i internacionalne kuhinje “Srebrna sala”, snack bar “Merlin club”, zatvoreni i otvoreni bazen, teretanu, saunu, diskoteku sa hi-tech opremom, mogućnost internet konekcije, kopiranja i štampanja dokumenata, uslužno pranje i peglanje odeće.

hotel-neda-rudnik-2Srebrna sala na meniju ima sve vrste jela i pića, a poznata je po draguljima domaće kuhinje sa specijalitetima od teletine, jagnjetine, piletine i specijalitetima sa roštilja kao i po velikom izboru gotovih jela. Hotel poseduje sopstvenu pekaru gde se hleb, peciva i proja pripremaju na tradicionalan način.Gost hotela "NEDA" može da izabere šta će pohoditi: staze zdravlja, staze ljubavi, izvorišta lekovite planinske vode, zatvoreni i otvoreni bazen, sportske terene za odbojku, košarku, rukomet i fudbal, lovište ili izletišta i vidikovce. Staze zdravlja vode putnika namernika kroz stoletne šume, bogate hladovinom, endemskim biljnim i životinjskim vrstama, lekovitim biljem i šumskim plodovima, do izvora zdravlja, vrhova i vidikovaca odakle se pruža veličanstven pogled na čitavu Srbiju. Sve raskoši prirode nudi Vam planina Rudnik, proglašena vazdušnom banjom još davne 1922. godine.

 

U sadržaju hotela nalaze se:

 • Restoran Srebrna sala – 160 mesta sa letnjom baštom – 160 mesta
 • Restoran Plava sala – 100 mesta
 • Kafe bar “Merlin klub”
 • Tri seminar sale – učionice
 • Diskoteka – 120m2
 • Prodavnica snabdevena suvenirima, osvežavajućim sokovima, slatkišima itd
 • Zatvoren bazen (ulaznica za decu 75 din, za nastavno osoblje – gratis) sa organizovanom školim plivanja 10 časova – 1990. din
 • Sauna
 • Lekarska ordinacija – u hotelu boravi permanentno lekar-pedijatar 24h
 • Video i PC igraonica, internet
 • U kompleksu hotela nalazi se zabavni park (klackalice, vrteške, ljuljaške i poljska učionica)
 • Asvaltni teren – košarka, rukomet, mali fudbal, tenis (reflektorsko osvetljenje)
 • Ski lift
 • Škola skijanja pri boravku (oprema, upotreba ski lifta i instruktor skijanja)
 • Sankalište (sanke obezbeđene)

 

Za rekreativni deo programa na raspolaganju su staze zdravlja koje vode do raznih izletišta – pećina “Kremen div”, Danina vodenica, Šumska kuća, seosko domaćinstvo, Šumadijska kuća, stari grad (Misa), vidikovci, Crkva sv. Georgija itd.

hotel-neda-zamir-rudnik-3hotel-neda-zamir-rudnik-4hotel-neda-zamir-rudnik-5hotel-neda-zamir-rudnik-6hotel-neda-zamir-rudnik-7

Restoran "Srebrna sala"

Uz sve vrste pića, hotel "NEDA" u svojim restoranima nudi dragulje narodne kuhinje. Vodenice na Jasenici omogućuje gostima nesvakidašnji doručak: kačamak, na primer, ukoliko se opredelite za domaće specijalitete. Hleb i peciva spravljani na tradicionalni način u sopstvenoj pekari, čine da Vam lepinje i "rudnički somun" ostanu u nezaboravnom sećanju: okusite narodnu kuhinju-jedite zdravo! Restoran “Srebrna sala” sa 160 mesta, prijatnog ambijenta, sa mogućnošću organizovanja proslava svih vrsta ( svadbe, krštenja, banketi…)

 

"Plava Sala"

Hotel "NEDA" poseduje Plavu salu za seminare, poslovne sastanke, prezentacije i ostale događaje ove vrste. Pored Plave sale, za organizovanje seminara manjeg obima hotel ima u ponudi salu za sastanke – radionicu (40 mesta) sa pratećom adekvatnom opremom.

 

WELLNESS

Od wellness sadržaja, u sklopu hotela "NEDA" nalaze se zatvoreni bazen, sauna, teretana, profesionalna masaža i “Merlin club”.

 

Na raspolaganju su travnati fudbalski teren, četiri košarkaška terena, koji na jednoj lokaciji, pružaju idealne uslove za rad košarkaških kampova jer su udaljeni od hotela 200 metara na nadmorskoj visini od 600 metara.Takodje u ponudi je i rukometni teren koji pruza mogućnost za profesionalnim ili rekreativnim igranjem rukometa ili odbojke.

 

 

Klijent hotela "NEDA" je savremeni, urbani čovek ili njegovo dete, gladno doživljaja ili sveta koji sve manje poseduje. To su tišina, ljubaznost, čist vazduh, voda i zdrava organska hrana. Tu je mir rudničkih manastira ili ćutanje njegovih tvrđava u okrilju cvetnih livada ili stoletnih šuma. Ova mala tačka postojanja nudi šansu ispoljavanja autentične kulture bazičnog i duhovnog obavljanja života i regeneraciju svakog dela ljudskog čula.

 

 Otkrijte svoj Rudnik zdravlja, odmora i zadovoljstva!

www.neda-zamid.rs

032/ 741 - 303